Indvendig malerarbejde

Indvendig malerarbejde er ofte maling af vægge, lofter, vinduer, døre og paneler.

 

Malerarbejdet består ofte af en kombination af flere opgaver, hvor hvis vægge og lofter skal males, så kan det også bestå af opsætning af glasfilt, væv og nyt tapet inden malerarbejdet kan sættes i gang.  

 

Vægge og lofter

Maling af vægge og lofter kræver en helt jævn overflade for at give et pænt resultat. Hvis ikke overfladen er jævn, så skal vi nok sørge for, at gøre dette inden vi maler. Det er vigtigt, at male husets vægge og lofter engang imellem for at vedligeholde dem. Hvis ikke man bruger lidt tid på vedligeholdelse, så kan det ende med, at man er nød til at købe helt nye vægge og lofter.

 

Opsætning af glasfilt, væv samt tapet

Vi udfører også opsætning af glasfilt, væv samt tapet på vægge og lofter, hvis der er behov for det. Så dine vægge og lofter kan blive klædt godt på til en omgang maling. Vi hjælper gerne med valg af materialer, så du er sikker på, at vælge de bedste, som holder i mange år frem og giver et flot resultat.

 

Træværk

Maling af træværk kan både bestå i fodpaneler, dørkarme, døre og vinduer. Uanset, hvilket træværk der skal males, så kan vi male det. Vi giver også gerne råd og vejledning til, hvordan man skal behandle træet efterfølgende, så det vedligeholdes pænt og sundt i mange år frem.

Indendørs malerarbejde - Hjørring

Før

Indendørs malerarbejde - Hjørring

Efter

Kontakt Malermester Vinther

Ønsker du at høre mere om hvad vi kan hjælpe med er du altid velkommen til at kontakte os.

hCaptcha
Leveret af