Udvendig malerarbejde

Udvendigt malerarbejde kan bestå i maling af facader, træværk og vinduer og døre.

 

Facader

Når vi skal male husets facade, så kræver det, at facaden er vedligeholdt. Der må altså ikke være, hverken revner eller skader på facaden, da det ikke ville være muligt at male den. Facaden skal være helt jævn for at opnå det bedste resultat.

 

Hvis ikke facaden er klar til maling, hjælper vi gerne med at finde den rette, der kan hjælpe med at klargøre den til efterfølgende
malerbehandling.

 

Vi maler altid kun facader i ekstra slidstærke materialer, som gør, at den ser pæn og vedligeholdt ud i mange år frem, og ikke mindst kan holde til det danske vejr.

Træværk

Er dit hus bygget i træ, så kan vi også male det. Det er uanset, om træfacaden er ny eller gammel, så sørger vi for at rense, slibe og grunde, så træværket er klar til efterfølgende malerbehanding.

 

Vinduer og døre

Vi kan male dine vinduer og døre på huset udvendige side, så de igen ser pæne og vedligeholdte ud, og kan holde i mange år frem. Hvis man glemmer at vedligeholde sine vinduer og døre, så ender man med, at skifte dem ud op til flere gange, og det koster penge. Et godt råd er derfor, at bruge lidt tid på vedligeholdelse i stedet for at skifte dine vinduer og døre helt ud.

Kontakt Malermester Vinther

Ønsker du at høre mere om hvad vi kan hjælpe med er du altid velkommen til at kontakte os.

hCaptcha
Leveret af